® Granat Studios // All Rights Reserved

BOTOXBEHANDLINGER

 

Rynkebehandling

 

Botox behandling er den mest effektive  ikke-kirurgiske behandlingen av rynker.  Behandlingen er  forbundet med lite ubehag, og kan utføres på kort tid. Huden ser yngre og glattere ut. Man dele behandlingene opp i områder, som f.eks kan være bekymringsrynken(mellom øyne), panne og kråketær(ved siden av øyne). Behandlingen varer normalt 3-5 mnd og man må påberegne 3 ganger pr år for varig effekt.  Det er etter botox behandling viktig å ikke gni eller massere området som er behandlet. Man skal heller ikke trene de første 2-3 timer etterpå.

 

 

Svettebehandling

 

Botox er en effektiv behandling for overdreven svette, med langvarig effekt.  Effekten inntrer etter 5-10 dager og varer  6-12mnd. Det injiseres botox under arm, i håndflate eller under føtter. Man bedøver først da dette det kreves en injeksjon for ca hver  1,5cm.Migrene/spenningshodepine

 

Botox brukes i dag av nevrologer over hele verden som behandling mot migrene og spenningshodepine.  Det er ikke indikasjon for behandling av spenningshodepine med Botox ved de fleste sykehus i Norge.  Vi anbefaler alltid at migrene pasienter har blitt utredet og at man ikke har funnet adekvat medikamentell behandling før man forsøker Botox behandling.